İSTANBUL / KAĞITHANE - Aşık Veysel İlkokulu

Aşık Veysel İlkokulu

Nurtepe Mah. Sınır Sk. N30 Kağıthane/İSTANBUL
Vizyon
Aşık Veysel İlköğretim Okulu olarak vizyonumuz Türk amaç ve temel ilkelerini esas alarak, bilimsel, akılcı, pozitif ve çağdaş bir eğitimin öngördüğü altyapı ile her türlü donanıma sahip bir okul birliği oluşturmak, çağımızın tüm gelişmelerini eğitim-öğretime aktarmak, bireylerimize başarılı bir gelecek sunabilmek için gerekli bilgi becerilerle donatmak, öğrenmeyi temel gereksinim kabul edip okulumuzu bir eğitim kültür merkezi haline getirmektir.
Misyon
Aşık Veysel İlköğretim okulu olarak misyonumuz; öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda çağdaş bir eğitim anlayışı ışığında yetiştirmektir. Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak, bu farklılıkları gözeterek; bilgili becerili, disiplinli ve kendine güvenen cumhuriyet gençleri olarak yetişmelerine fırsat tanımaktır. Atılım ve değişim yaparak AŞIK VEYSEL´imizi tercih edilen, öncü ve güzide bir eğitim kurumu haline getirmektir.
09.00-14.40
Ulaşım
TAKSİM DEN 48N EMİNÖNÜ NDEN 399B VE 47Ç AKSARAY DAN 39Ç BEŞİKTAŞ DAN 62G LEVENT ve ANADOLU YAKASI ndan 500T OTOBÜSLERİ İLE ŞİŞLİ DEN NURTEPE DOLMUŞLARI İLE OKULUMUZA GELİNEBİLİR.OKULUMUZ YENİ AÇILAN MAHMUT BEY MECİDİYEKÖY METRO HATTININ NURTEPE DURAĞINA 700 METRE MESAFEDE BULUNMAKTADIR.CİBALİ-ALİBEYKÖY TRANVAY HATTINDAN GELMEK İSTEYENLER ALİBEYKÖYDE AKTARMA YAPIP METROYA BİNEREK 1 DURAK SONRA NURTEPE DE İNEBİLİRLER. OKULUMUZ NURTEPE METRO DURAĞINA 700 METRE MESAFEDE BULUNMAKTADIR.
SERVİS VAR
NURTEPE MAH. SINIR SOK. NO:30 KAĞITHANE/İSTANBUL
Okulumuz ilçe merkezine 2,6 km uzaklıktadır.
VELİ AKADEMİLERİ BESLENME DOSTU OKUL İSTANBULU OKUYORUM UMUDUM ÖĞRETMENİM